Bel ons

Onze bankstelexperts staan klaar om uw telefoontje aan te nemen

Bel ons nu op 0800 0135
Wij bellen u

OF kies een ander tijdstip uit de opties hieronder

We will call you back between:

 • Winkel Locator
 • Stoffen banken

  Dus u heeft gekozen voor een stoffen bank - nu komt het leuke gedeelte, de keuze uit een stijl, kleur en type die geschikt is voor u. De perfecte stoffen bank is tenslotte het laatste stukje van de puzzle om uw droom woonkamer te creeeren en dus zijn wij ervan gegarandeed dat u deze ideale match kunt vinden in onze schitterende handgemaakte design collectie. [Read more...]

  Stoffen banken bieden de ongelimiteerde keuze uit kleuren en patronen en zorgen dat deze altijd zullen passen in uw interieur: Klassiek, rustiek, modern of zelfs een statement. In onze catalogues vindt u een brede collectie van diverse typen stoffen banken: of u nu op zoek bent naar een luie zondag op een verstelbare twee zits bank of een filmavond met de familie op een grote stoffen hoekbank. Wij zorgen hiervoor.

  De kleur en patroon van uw bank is de sleutel tot de uitstraling van uw woonkamer en onze collectie biedt u een regenboog qua keuzes. Kies bijvoorbeeld voor een roze statement bank of omarm de scandinavische stijl met de minimalistische look van een grijze stoffen bank of kies uit een schitterende oranje kleur in de Herst.

  Stof is duurzaam, veelzijdig en onze serie DFS banken worden op de hand voor u gemaakt wat dat voor u betekent is dat uw woonkamer de kwaliteit krijgt wat deze verdient. [Read less...]

  Fabric Sofas Experts Guide Backdrop

  Als u houdt van het comfort en de schoonheid van stof maar niet kan kiezen, neem dan eens een kijkje in onze

  experts gids.

  Deze zal u leiden naar de juiste look voor u.

  Bekijk onze stoffen gids

  Vind je perfecte stoffen bank


  Explore MyDFS World Gallery 1

  De wereld
  verkennen van #mijndfs

  Raak geinspireerd, deel foto's en sluit u aan bij een gemeenschap van interieur liefhebbers door het gebruik van de #mijndfs hashtag. U kunt een kijkje nemen door onze gallerij, ondek nieuwe ideeen en vindt andere gebruikers met dezelfde stijl.

  Bekijk de galerij

  Explore MyDFS World Gallery 2

  Exclusive brand fabric sofas at DFS

  Merken

  Sofas Exclusively at DFS logo

  Als u meer
  inspiratie zoekt, neem een kijkje
  bij onze prachtige handgemaakte
  designers collectie

  Bekijk alle onze merken  Sorteren op
  Filteren