Let op! Geld lenen kost geld

Bel ons

Onze bankstelexperts staan klaar om uw telefoontje aan te nemen

Bel ons nu op 0800 0135
Wij bellen u

OF kies een ander tijdstip uit de opties hieronder

We will call you back between:

 • Winkel Locator
 • Slaapbanken

  U bent dus op zoek naar een comfortabele slaapbank voor in uw woonkamer - u gaat opzoek naar de stijl, de kleur en het type dat ook perfect zit. Slaapbanken zorgen voor dat extra beetje flexibiliteit - en omdat veel van onze banken ook beschikbaar zijn als slaapbank, kunt u alsnog kiezen voor de perfecte look. [Read more...]

  Een echte ruimte bespaarder, slaapbanken en slaapfauteuils zijn makkelijk in gebruik - u rolt deze gemakkelijk uit als bed. Het is de perfecte keuze als u opzoek bent naar iets voor onregelmatig gebruik, maar toch wil dat u of uw gasten een goede nachtrust krijgen. Of u nu opzoek bent naar katoen, polyesther, fluweel, wol, linnen of een lederen slaapbank, onze brede selectie bekledingen zorgen ervoor dat u de perfecte match vindt.

  De slaapbank is een opvallend punt in uw woonkamer, dus het kiezen van de juiste kleur en patroon is belangrijk om voor derest van uw décor. Onze slaapbanken zijn beschikbaar in een variatie van stoffen en ontwerpen. Met een serie van schitterende ontwerpen, hoge kwaliteit handgemaakte een- en tweepersoons slaapbanken, zijn er altijd genoeg opties om uit te kiezen.

  Stof is erg duurzaam, veelzijdig en onze serie van stoffen slaapbanken worden voor u handgemaakt op bestelling. Wij zorgen ervoor dat u uw gasten kunt hosten zonder enig probleem - u hoeft alleen uw slaapbank open te klappen. [Read less...]

  Sofa beds Experts Guide Backdrop

  Ontdek waarom een slaapbank perfect is voor uw huis. Lees onze

  experts gids.

  Deze zal u leiden naar de juiste look voor u.

  Neem een kijkje in onze
  slaapbank gids

  Vind je perfecte slaapbanken


  Of u nu op zoek bent naar een slaapbank voor uw woonkamer of toch liever iets kleiners zoekt om af en toe te gebruiken, we hebben genoeg mogelijkheden om uit te kiezen.
  Bekijk how eenvoudig het is om onze slaapbanken in- en uit te schuiven.


  Exclusive Brand Sofa Beds at DFS

  Brands

  Sofas Exclusively at DFS logo

  Als u op zoek bent naar
  meer inspiratie,
  neem dan eens een kijkje in onze
  handgemaakte design collecties.

  Bekijk onze merken


  Sorteren op
  Filteren