Let op! Geld lenen kost geld

Bel ons

Onze bankstelexperts staan klaar om uw telefoontje aan te nemen

Bel ons nu op 0800 0135
Wij bellen u

OF kies een ander tijdstip uit de opties hieronder

We will call you back between:

Adresboek winkels

Relax banken

Onze serie van verstelbare banken bieden u de perfecte combinatie van comfort en stijl - dus waarom compromissen maken? Beschikbaar in een brede serie van stijlen en stoffen, zodat u zeker bent dat u de perfecte verstelbare bank of verstelbare stoel vindt om uw woonkamer compleet te maken. Het enige wat u nog hoeft te doen is achterover zitten en te ontspannen in comfort. [Read more...]

Handgemaakt in Groot-Britannie door ervaren vakmannen, ons uitgebreide assortiment van verstelbare banken en stoelen komt in een scala van diverse soorten stijlen - van klassiek tot tijdloos - en zijn ontworpen om de ideale toevoeging aan uw woning te zijn.

Over ieder element is nagedacht, dit betekent dat iedere verstelbare bank beschikbaar is in diverse doorten materialen en afwerkingen - dit betekent ook in leder en stof - zodat er altijd een bank is wat bij u past.

Dus, of u nu op zoek bent naar een luxe verstelbare hoekbank om in weg te kruipen met een goed boek of op zoek bent naar een stijlvolle strakke lederen verstelbare stoel die net even die finishing touch geeft in uw woonkamer, wij verzekeren u dat wij hebben wat u zoekt.
[Read less...]

Fabric Sofas Experts Guide Backdrop

Ons assortiment fauteuils is echt geweldig. De keuze is enorm en zo kiest u uw perfecte look. Lees de

gids van onze specialisten

om de perfecte fauteuils te kiezen

Neem een kijkje in onze fauteuils gids

Vind je perfecte fauteuils


Explore MyDFS World Gallery 1

De wereld
verkennen van #mijndfs

Raak geinspireerd, deel foto's en sluit u aan bij een gemeenschap van interieur liefhebbers door het gebruik van de #mijndfs hashtag. U kunt een kijkje nemen door onze gallerij, ondek nieuwe ideeen en vindt andere gebruikers met dezelfde stijl.

Bekijk de galerij

Explore MyDFS World Gallery 2

Exclusive brand fabric sofas at DFS

Merken

Sofas Exclusively at DFS logo

Als u meer
inspiratie zoekt, neem een kijkje
bij onze prachtige handgemaakte
designers collectie

Bekijk alle onze merken