Let op! Geld lenen kost geld

Bel ons

Onze bankstelexperts staan klaar om uw telefoontje aan te nemen

Bel ons nu op 0800 0135
Wij bellen u

OF kies een ander tijdstip uit de opties hieronder

We will call you back between:

Adresboek winkels

Hoekbanken

Hoekbanken bieden het hoogste level van comfort zonder een compromis te hoeven sluiten op de variatie van stijl. Zij zorgen voor meer ruimte in uw woonkamer. Voordat u begint met uw zoektocht voor de perfecte hoekbank, moet u twee dingen weten: Bent u opzoek naar een chaise- of hoekopstelling en heeft u in uw ruimte een rechts-of linkshandige hoekbank nodig? [Read more...]

Heeft u alle beslissingen genomen en gemeten? Perfect! Dan is het nu tijd voor het leuke gedeelte, namelijk het kiezen van de ideale hoekbank. Onze collectie biedt maximaal comfort en knus dynamiek dat u uitnodigd om te relaxen - of u nu op zoek ben naar een grote hoekbank om tijd met de familie in door te brengen of een iets kleins voor in uw appartement zoals een twee-zits hoekbank, wij zijn ervan overtuigd dat u iets zult vinden wat past in uw woonkamer.

De kleur en textuur van uw hoekbank zal de belangrijkste beslissing zijn - de variatie in onze schitterende handgemaakte design serie kunnen worden gemaakt in zwart leder: De tijdloze look van klasse - tot stoffen hoekbanken waarin er genoeg kleurkeuzes tot uw beschikking zijn.
[Read less...]

Fabric Sofas Experts Guide Backdrop

Ons assortiment fauteuils is echt geweldig. De keuze is enorm en zo kiest u uw perfecte look. Lees de

gids van onze specialisten

om de perfecte fauteuils te kiezen

Neem een kijkje in onze fauteuils gids

Vind je perfecte fauteuils


Explore MyDFS World Gallery 1

De wereld
verkennen van #mijndfs

Raak geinspireerd, deel foto's en sluit u aan bij een gemeenschap van interieur liefhebbers door het gebruik van de #mijndfs hashtag. U kunt een kijkje nemen door onze gallerij, ondek nieuwe ideeen en vindt andere gebruikers met dezelfde stijl.

Bekijk de galerij

Explore MyDFS World Gallery 2

Exclusive brand fabric sofas at DFS

Merken

Sofas Exclusively at DFS logo

Als u meer
inspiratie zoekt, neem een kijkje
bij onze prachtige handgemaakte
designers collectie

Bekijk alle onze merken