Bel ons

Onze bankstelexperts staan klaar om uw telefoontje aan te nemen

Bel ons nu op 0800 0135
Wij bellen u

OF kies een ander tijdstip uit de opties hieronder

We will call you back between:

 • Winkel Locator
 • Hoekbanken

  Hoekbanken bieden het hoogste level van comfort zonder een compromis te hoeven sluiten op de variatie van stijl. Zij zorgen voor meer ruimte in uw woonkamer. Voordat u begint met uw zoektocht voor de perfecte hoekbank, moet u twee dingen weten: Bent u opzoek naar een chaise- of hoekopstelling en heeft u in uw ruimte een rechts-of linkshandige hoekbank nodig? [Read more...]

  Heeft u alle beslissingen genomen en gemeten? Perfect! Dan is het nu tijd voor het leuke gedeelte, namelijk het kiezen van de ideale hoekbank. Onze collectie biedt maximaal comfort en knus dynamiek dat u uitnodigd om te relaxen - of u nu op zoek ben naar een grote hoekbank om tijd met de familie in door te brengen of een iets kleins voor in uw appartement zoals een twee-zits hoekbank, wij zijn ervan overtuigd dat u iets zult vinden wat past in uw woonkamer.

  De kleur en textuur van uw hoekbank zal de belangrijkste beslissing zijn - de variatie in onze schitterende handgemaakte design serie kunnen worden gemaakt in zwart leder: De tijdloze look van klasse - tot stoffen hoekbanken waarin er genoeg kleurkeuzes tot uw beschikking zijn.
  [Read less...]

  Corner Sofas Experts Guide Backdrop

  Hoekbanken zijn de laatste jaren ontzettend gestegen in populariteit, zij zijn het meest gezochte meubelstuk voor ieder type woning - neem een kijkje in onze series hier beneden

  neem een kijkje in onze series hier beneden.

  Raak geïnspireerd

  Best verkochte hoekbanken


  Explore MyDFS World Gallery 1

  De wereld
  verkennen van #mijndfs

  Raak geinspireerd, deel foto's en sluit u aan bij een gemeenschap van interieur liefhebbers door het gebruik van de #mijndfs hashtag. U kunt een kijkje nemen door onze gallerij, ondek nieuwe ideeen en vindt andere gebruikers met dezelfde stijl.

  Bekijk de galerij

  Explore MyDFS World Gallery 2

  Exclusive Brand Corner Sofas at DFS

  Merken

  Sofas Exclusively at DFS logo

  Als u op zoek bent naar meer inspiratie,
  neem dan eens een kijkje in onze handgemaakte design collecties.

  Bekijk onze merken  Sorteren op
  Filteren