Let op! Geld lenen kost geld

Bel ons

Onze bankstelexperts staan klaar om uw telefoontje aan te nemen

Bel ons nu op 0800 0135
Wij bellen u

OF kies een ander tijdstip uit de opties hieronder

We will call you back between:

 • Winkel Locator
 • DFS

  Modulaire banken

  Modular sofas

  Haal het beste uit uw ruimte met onze veelzijdige, aan te passen modulaire banken. Onze flexibele ontwerpen kunnen u helpen om uw waardevolle ruimte optimaal te benutten.


  What is a modular sofa?

  Wat is een modulaire bank?

  Modulaire of elementen banken zijn opgebouwd uit een aantal individuele elementen die u kunt schikken naar elke opstelling die u wenst. Of u opzoek bent naar een knusse 2-zits bank, een grote hoekbank of een 6-zits bank voor heel de familie, onze modulaire banken kunnen worden gemaakt naar uw wensen.

  Winkel nu

  What are the benefits of a modular sofa?

  Wat zijn de voordelen van een modulaire bank?

  Ideaal voor kleine appartementen of smalle kamers, de modulaire bank kan verloren ruimte elimineeren en geeft u meer ruimte om de ruimte te schikken naar uw wensen. De flexibiliteit is ook geweldig voor grote ruimtes die u wilt veranderen. Iedere individueel element past door smalle deuropeningen, smalle gangen en kan ook makkelijk de trap op worden gemanoeuvreerd.

  Raak geïnspireerd

  How do they work?

  Hoe werkt het?

  Modulaire banken maken niet alleen een geweldige uitstraling in iedere open woonkamer maar kunnen ook worden gebruikt als een afscheiding tussen de keuken of eetkamer. Met een modulaire hoekbank of L-vormige bank kunt u een knusse hoek maken om met de hele familie in te vertoeven.


  Who are they for?

  Voor wie zijn deze banken geschikt?

  Een van de beste dingen van een modulaire setting is dat deze kan worden veranderd wanneer u wilt. Of u nu gaat verhuizen, een gezinsuitbreiding verwacht of gewoon zin heb in iets nieuws, onze modulaire banken kunnen met gemak worden verkleind, vergroot of opnieuw worden geschikt.

  Modulaire banken lenen zich perfect als roomdividers, dus wanneer je een ruime woonkamer hebt met open keuken kan de bank goed dienen om de ruimte op te delen om er zo een gezellige zithoek van te maken.

  Een modulaire bank is de plek om je stiekem even comfortabel terug te trekken in alle rust, of het nu is om als moeder stiekem een chocoladereep te eten zonder dat de kinderen het zien, of om je als man terug te trekken in je "man cave".


  Ideas for setting up

  Ideeen om het neer te zetten

  U kunt kiezen om uw modulaire bank op te stellen in een zit eenheid of om de individuele elementen in de kamer te spreiden. Onze linkerkant, rechterkant en geen arm elementen komen in een serie designs en stoffen die u kunt afstellen op uw interieur keuzes.


  Find your perfect layout

  Vindt uw perfecte opstelling

  Voeg zoveel zittingen toe als dat u nodig heeft tegen een wand met de rechthoekige bank of gebruik de ruimte van twee wanden en plaats een hoekbank die u kunt maken naar de ruimte in uw woonkamer, of deze nu groot of klein is. Of u nu op zoek bent naar een knusse 2 zits bank of een ruimte vullende hoekbank. Voor grotere ruimtes en grotere families kan een U of een C vormige hoekbank heel geschikt zijn.  Modular Sofas

  Modulaire banken

  Winkel nu
  Fabric Modular Sofas

  Stof modulaire banken

  Winkel nu
  Leather Modular Sofas

  Leren modulaire banken

  Winkel nu
  Corner Sofas

  Hoekbanken

  Winkel nu
  Sofa Beds

  Slaapbanken

  Winkel nu
  Brands

  Merken

  Winkel nu
  Sorteren op
  Filteren