Onze belofte naar de klant

Omdat wij al bijna 5 decennia ontwerpen, produceren, verkopen, leveren en zorgen voor banken weten wij wat er toe doet bij onze klanten. Wij hebben wat dingen op een rij gezet wat u van ons kunt verwachten.

Al onze banken worden met de hand gemaakt

Al onze banken zijn exclusief van DFS en achter iedere bank zit een getalenteerd team van experts die uw bank op bestelling met de hand maken zodat u het comfort , de maat, vorm en stof kunt kiezen die perfect aansluit bij u en uw woning.

Al onze banken zijn ervoor gemaakt om jaren mee te gaan

Al onze banken worden op de proef gesteld door onafhankelijke testfaciliteiten, zoals de Furniture Industry Research Association (FIRA) en zijn getest op de Britse standaarden voor sterkte en duurzaamheid. We zijn heel zeker van de kwaliteit, iedere bank komt met een 15 jaar garantie op het frame en de veringen.

Onze onverslaanbare betaalmogelijkheden

Als u er verliefd op bent, dan kunt u hem kopen, dankzij onze 0% renteloos krediet. Onafhankelijke financiele experts, waarderen onze renteloos krediet als de beste in de markt.

Onze bezorg service

We houden u tot de levering op de hoogte van de status van uw bestelling. U kunt zelfs uw bestelling online volgen. We zullen vooraf met u een bezorgafspraak maken en er wordt een half uur voor aankomst van ons bezorg team gebeldt. We zullen uw bestelling monteren op de plek waar u het wilt hebben staan en nemen het verpakkingsmateriaal mee terug.

Onze service medewerkers

We hebben een landelijk team van volledig gekwalificeerde stoffeerder, klaar om u thuis een bezoek te brengen, op uw gelegenheid.

We zijn er altijd om te helpen

Onze Nederlands gestationeerde klantenservice medewerkers zijn er 7 dagen in de week om u telefonisch te woord te staan.

Wij belonen goede service

Ledereen bij DFS wordt beloond op basis van uw tevredenheid.

100% tevredenheid is de enige vorm van tevredenheid

Indien, om welke reden dan ook, u niet tevreden bent met ons, laat het ons weten en wij zullen een plan maken om dit op te lossen in 48 uur.

DFS Logo