Call us

Our UK based sofa experts are ready to take your call now

Call us now on 0808 149 3864
We'll call you

OR choose a different time using the options below

We will call you back between:

Uw gids voor renteloos krediet

Bij DFS doen wij dingen anders, u beslist….

Wilt u in minder dan 4 jaar voor uw bank betalen? Geen probleem. Wij geven u de flexibiliteit om tegen 0% rente te betalen in 12,18,24,36 of 48 maanden

Andere manieren om te betalen

Als u ervoor kiest om niet te kiezen voor onze flexibele betalingsmogelijkheden dan kunt u contant, per pin of met creditcard betalen. Wij vragen een kleine aanbetaling van 10% en u kunt het restant betalen bij levering

Bekijk hoe betaalbaar ons plan kan zijn...


Wanneer u een bank koopt

Eén van onze verkoopadviseurs in de winkel of aan de telefoon zal u helpen met de aanvraagprocedure voor een renteloos krediet. U vraagt een persoonlijke lening aan, dus wij moeten u een aantal vragen over uzelf stellen. U moet een bankrekening hebben die automatische incasso's ondersteunt, en als u een van onze winkels bezoekt, moet u een identiteitsbewijs met foto tonen, meestal een identiteitskaart of paspoort.

Ieder bankstel wordt geleverd met een gratis 15 jaar garantie


Nadat u de bestelling heeft geplaatst

laat de rest aan ons …

Als u in de winkel besteld

U ontvangt een sms bericht wanneer uw bestelling is geplaatst.

Als u online besteld

U ontvangt een sms bericht wanneer uw bestelling is geplaatst en u ontvangt uw documenten per post. Controleert u de documenten meteen en indien u akkoord gaat kunt u deze ondertekenen en retour sturen in de bijgevoegde envelop.

Als uw aanvraag wordt afgewezen, weten wij helaas niet waarom, maar wij staan altijd klaar om andere opties te bespreken om voor uw nieuwe meubels te betalen.