Let op! Geld lenen kost geld

Bel ons

Onze bankstelexperts staan klaar om uw telefoontje aan te nemen

Bel ons nu op 023-5481199
Wij bellen u

OF kies een ander tijdstip uit de opties hieronder

We will call you back between:

Adresboek winkels

slaapbanken

U bent dus op zoek naar een comfortabele slaapbank voor in uw woonkamer - u gaat opzoek naar de stijl, de kleur en het type dat ook perfect zit. Slaapbanken zorgen voor dat extra beetje flexibiliteit - en omdat veel van onze banken ook beschikbaar zijn als slaapbank, kunt u alsnog kiezen voor de perfecte look. [Read more...]

Een echte ruimte bespaarder, slaapbanken en slaapfauteuils zijn makkelijk in gebruik - u rolt deze gemakkelijk uit als bed. Het is de perfecte keuze als u opzoek bent naar iets voor onregelmatig gebruik, maar toch wil dat u of uw gasten een goede nachtrust krijgen. Of u nu opzoek bent naar katoen, polyesther, fluweel, wol, linnen of een lederen slaapbank, onze brede selectie bekledingen zorgen ervoor dat u de perfecte match vindt.

De slaapbank is een opvallend punt in uw woonkamer, dus het kiezen van de juiste kleur en patroon is belangrijk om voor derest van uw décor. Onze slaapbanken zijn beschikbaar in een variatie van stoffen en ontwerpen. Met een serie van schitterende ontwerpen, hoge kwaliteit handgemaakte een- en tweepersoons slaapbanken, zijn er altijd genoeg opties om uit te kiezen.

Stof is erg duurzaam, veelzijdig en onze serie van stoffen slaapbanken worden voor u handgemaakt op bestelling. Wij zorgen ervoor dat u uw gasten kunt hosten zonder enig probleem - u hoeft alleen uw slaapbank open te klappen. [Read less...]

Sofa beds Experts Guide Backdrop

Discover why a sofa bed is perfect for your home. Read our

experts gids.

to finding the perfect one for you.

View our sofa bed buying guide

Vind je perfecte slaapbanken


Looking for a sofa bed for your living room or would like something smaller to use now and again, we've got plenty of options to choose from.
Watch how easy our sofabeds pull out and are put away.


Exclusive Brand Sofa Beds at DFS

Brands

Sofas Exclusively at DFS logo

Als u op zoek bent naar
meer inspiratie,
neem dan eens een kijkje in onze
handgemaakte design collecties.

Bekijk onze merken