Let op! Geld lenen kost geld

Bel ons

Onze bankstelexperts staan klaar om uw telefoontje aan te nemen

Bel ons nu op 023-5481199
Wij bellen u

OF kies een ander tijdstip uit de opties hieronder

We will call you back between:

Adresboek winkels

Relax banken

Onze serie van verstelbare banken bieden u de perfecte combinatie van comfort en stijl - dus waarom compromissen maken? Beschikbaar in een brede serie van stijlen en stoffen, zodat u zeker bent dat u de perfecte verstelbare bank of verstelbare stoel vindt om uw woonkamer compleet te maken. Het enige wat u nog hoeft te doen is achterover zitten en te ontspannen in comfort. [Read more...]

Handgemaakt in Groot-Britannie door ervaren vakmannen, ons uitgebreide assortiment van verstelbare banken en stoelen komt in een scala van diverse soorten stijlen - van klassiek tot tijdloos - en zijn ontworpen om de ideale toevoeging aan uw woning te zijn.

Over ieder element is nagedacht, dit betekent dat iedere verstelbare bank beschikbaar is in diverse doorten materialen en afwerkingen - dit betekent ook in leder en stof - zodat er altijd een bank is wat bij u past.

Dus, of u nu op zoek bent naar een luxe verstelbare hoekbank om in weg te kruipen met een goed boek of op zoek bent naar een stijlvolle strakke lederen verstelbare stoel die net even die finishing touch geeft in uw woonkamer, wij verzekeren u dat wij hebben wat u zoekt.
[Read less...]

Recliner Sofas Experts Guide Backdrop

Discover just how comfortable a sofa can be with our wide range of recliner sofas. Whether you want a modern fabric recliner or a classic-looking recliner, DFS has the perfect one for your home.

Vind je perfecte relax banken


Our recliners are perfect for putting your feet up. From watching TV to napping, they're the ultimate in
cosy comfort.


Exclusive Brand Iconica Recliner Sofas

Brands

Sofas Exclusively at DFS logo

Als u op zoek bent naar
meer inspiratie,
neem dan eens een kijkje in onze
handgemaakte design collecties.

Bekijk onze merken